ONS AANBOD

Copower brengt de juiste
arbeidscapaciteit bijeen

timothy-muza-6VjPmyMj5KM-unsplash 2

Met het spreiden van verantwoordelijkheid over de keten, en met een goede productiebesturing met kwallitatief goed personeel (A-players), zorgen we ervoor dat de juiste mensen de juiste dingen op het juiste moment doen. Faalkosten worden daarmee voorkomen en het verlaagt de Total Cost of Ownership (de totaalkosten van de dienst gedurende het gebruik).

startae-team-7tXA8xwe4W4-unsplash

We kunnen meer projectverantwoordelijkheid overdragen in de samenwerkende keten. Vereist daarbij is binding aan het collectief doel. Hierdoor worden betrokkenen zich bewust van hun eigen bijdrage aan het bereiken van het gezamenlijk (groter) doel. We zoeken naar samenwerkingen met een wendbaarheid waarbij partners werkelijk deelverantwoordelijkheid voor het project dragen. Het overkoepelende belang is daarbij de zwaarwegende focus, zonder de afzonderlijke deelbelangen van partners uit het oog te verliezen. We zorgen er daarmee voor dat de juiste mensen de juiste dingen op de juiste wijze doen.

mimi-thian-ZKBzlifgkgw-unsplash

Kennis, vaardigheden en beschikbare capaciteit van telecomengineering verdwijnt snel. Dit wordt veroorzaakt door voortschrijdende vergrijzing terwijl jonge aanwas van capaciteit slechts mondjesmaat gebeurt. Ongestoorde levering van telecomdiensten is zo’n vanzelfsprekendheid geworden dat werken aan telecominfrastructuur bij jongeren niet meer aanspreekt. Zingeving en interesse kunnen we echter weer terugbrengen door het tonen van vergezichten en lange termijn collectieve doelen. Het vak is uitdagend door het afbreukrisico te beperken en calamiteiten te voorkomen. Copower brengt de juiste arbeidscapaciteit bijeen om op het juiste moment deze in de keten beschikbaar te stellen.

Waarom Copower

bert-sz-rhNff6hB41s-unsplash

Eventuele uitval van vitale infrastructuur zoals mobiele telefonie, tv en internet heeft maatschappelijk dramatische gevolgen. Het belang van continuïteit in het ongestoord functioneren van de infrastructuur is groot. Voorwaarde voor netwerkoperators om aan deze continuïteitseis te voldoen is de verzekering van een kwalitatief goede engineering en netwerkadministratie. Wij als medewerkers van Copower onderkennen dit als geen ander.

Scroll naar boven